Xena Consulting

Nyheter från MENA

Attentatet i Sousse: Mördaren var drogpåverkad!

Seifeddine Rezgui, le  tueur de Sousse était sous cocaïneBilderna ovan visar terroristen Seifeddine Rezgui. Längst ner till höger syns en bomb vid hans livlösa kropp.

Det är nu bevisat att  Seifeddine Rezgui, den 23-årige terroristen som genomförde attentatet i Sousse var starkt drogpåverkad. Läkarna som genomförde obduktionen har konfirmerat hans tillstånd.

I mitt tidigare inlägg ”Droger är förklaringen till hur Islamiska Staten får sina mannar att utöva grymheter” tar jag upp hur IS/Daesh använder sig av droger för att manipulera sina unga terrorister. Användningen av droger är också en stor del av förklaringen till att IS soldaterna genomför grymheter utan att blinka.

Terroristen Seifeddine Rezgui sågs skratta och le då han massakrerade 38 personer på stranden i Sousse. Då den lokala polisen intervjuade överlevande framkom det att Rezgui inte bara skrattade och log utan även fotade döda kroppar.

Droger är en av förklaringarna till hur rekryteringen till IS/Daesh går till. Samtidigt är det en viktig förklaring till att vi har flera tusen ungdomar från hela världen som klarar av att döda, massakrera och skända människor utan någon som helst empati eller ånger.

Polisen upptäckte även en ej utlöst bomb bredvid Rezguis livlösa kropp då  han skjutits till döds (se bilden ovan). Mördaren hade dessutom en väska full med sprängämnen i närheten av sin kropp som han inte hade lyckats utlösa innan han föll för polisens kulor.